Vervoer

Wij kunnen uw overleden huisdier ophalen bij uw dierenkliniek. Bij de dierenkliniek kunt u uw wensen kenbaar maken met betrekking tot de crematie van uw huisdier.

Ook kunnen wij uw huisdier bij u thuis ophalen. Hiervoor kunt u via de dierenkliniek of rechtstreeks met ons een afspraak maken.

Uiteraard mag u ook zelf uw huisdier naar het crematorium komen brengen. Maakt u dan wel van tevoren even een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om uw overleden huisdier zelf naar het dierencrematorium te brengen of door de dierenambulance te laten ophalen. We zijn echter wel telefonisch bereikbaar om -in overleg- uw huisdier op te halen.

Wanneer u heeft gekozen voor een individuele crematie, dan kunt u na twee werkdagen de asresten van uw huisdier zelf komen ophalen, of door ons kosteloos laten bezorgen bij uw dierenarts.

Wij berekenen voor diensten op zaterdag na 17:30 uur en op zon- en feestdagen een toeslag van  € 20,00, daarbuiten berekenen we GEEN toeslagen!